NAC Business Run
7 juni 2018
ConnectTotaal
Drie alternatieven voor ISDN!
21 november 2018

Van 6 t/m 8 november vindt in de Zeelandhallen, met een beursvloer van 15.000 m², 350 exposanten en 24.000 bezoekers ook dit jaar de netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen ‘Contacta’ plaats.

Bezoekers

Bezoek gratis Contacta.nl, het netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met standhouders uit diverse branches en sectoren. Het thema ‘De impact van Data’ staat garant voor een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops.

Het event is uitsluitend toegankelijk voor zakelijke bezoekers boven de 16 jaar.

Graag nodigen wij u uit op onze stand 809 in hal 2!

Entreetickets

Bestel hier uw gratis toegangskaart voor Contacta.nl 2018. Als u geen exposantencode hebt, registreer dan als bezoeker en kies het aantal entreetickets dat u wilt ontvangen. De entreetickets ontvangt u via de e-mail. Vergeet niet uw entreetickets uit te printen!

Graag tot ziens op Contacta 2018!

Terugbelverzoek