ConnectTotaal
Drie alternatieven voor ISDN!
21 november 2018
Landgoed De Klokkenberg
23 april 2019

Aanstaande vrijdag 25 januari vindt de eerste thuiswedstrijd van 2019 plaats. In het Rat Verlegh Stadion trapt NAC om 20.00 uur af tegen ADO Den Haag.
Aangeraden wordt om op tijd te komen in verband met de verwachte drukte op diverse toegangswegen door de koopavond in Stada Stores.

Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u profiteren van de merchandise winteractie. In de entreehal worden sjaals en mutsen verkocht. Nu voor maar €10,- per stuk.

Na afloop zet het avondje NAC zich voort in Cordial waar gedanst kan worden op de liedjes van Rob van Daal.

BUSINESS BOOST CONNECT BIJEENKOMST

Op donderdag 21 februari 2019 nodigt ING graag alle businessclubleden* uit voor de BusinessBoost Connect bijeenkomst bij Van der Valk in Gilze.
Tijdens deze bijeenkomst is een afwisselend programma samengesteld. De organisatie is trots dat Zwaargewicht Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven als spreker komt optreden.

Na Rico gaat ING aan verschillende tafels in gesprek met andere ondernemers.
Afgesloten wordt met een komische wrap-up, waarna ieder lachend richting de borrel gaat.

Datum: 21 februari 2019
Plaats: Van der Valk Hotel in Gilze-Tilburg

Programma
16.00 uur       Welkom
16:05 uur       Rico Verhoeven, GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen
16:45 uur       Korte pauze
17:00 uur       Aanvang interactieve netwerk speeddates
17:45 uur       Wrap-up en afsluiting
18:00 uur       Netwerkborrel + hapjes
19:00 uur       Einde Bijeenkomst

Kortom: een zeer inspirerend en afwisselend programma, waarbij u de mogelijkheid heeft om met Brabantse ondernemers te connecten.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan kosteloos via de volgende link: https://www.ing-events.nl/bbconnectwmbrabant

* Deze BusinessBoost Connect Bijeenkomst is bestemd voor de DGA’s van de deelnemende clubs 

NIEUWJAARSRECEPTIE 14 JANUARI 2019

Maandag 14 januari organiseerde NAC de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, waarin zowel het afgelopen als het komende jaar werd besproken. Speciale aandacht deze avond was er voor Justin Goetzee, de voormalig Algemeen Directeur die onlangs afscheid nam van de Parel van het Zuiden.

Joost Gielen trapte af met een speech vol mooie woorden aan Justin Goetzee. Na een daverend applaus mocht Goetzee zelf het woord nemen. Hij nam de tijd om iedereen te bedanken die in al die jaren belangrijk waren geweest voor de club: de aandeelhouders, de rvc, supporters & sponsoren, het personeel en meer. Maar een speciaal dankwoord was er voor zijn vrouw en kinderen, die al die jaren naast zijn zij stonden, ook als dat niet altijd even makkelijk was.

Ten slotte riep presentator Mark van Rijswijk hoofdtrainer Mitchell van der Gaag en aanvoerder Menno Koch op het podium om terug te kijken op de eerste seizoenshelft. Duidelijk werd dat rechtstreekse handhaving de doelstelling is voor dit seizoen.

Lees verder voor een uitgebreid verslag en foto’s van de nieuwjaarsreceptie.  Lees verder

Terugbelverzoek