Internet en bellen in het buitenland
4 juli 2019
VERHUISBERICHT!
23 oktober 2019

Businessdagen West-Brabant


Op 27 en 28 november 2019 nemen wij deel aan de tweede editie van de Businessdagen West-Brabant, hét zakelijke evenement voor de regio West-Brabant en omgeving. Plaats van handeling is wederom evenementenhal Breepark in Breda. Daar ontvangen wij u beide dagen graag op onze stand, nummer 258 in Hal E.

De Businessdagen West-Brabant zijn een business-to-business event. De eerste editie trok vorig jaar meteen ruim 200 standhouders en bijna 5000 zakelijke bezoekers. Bij deze tweede beurs moet het alleen nog maar drukker gaan worden. Daarom zijn wij ook graag van de partij, samen met heel wat andere bedrijven, overheden en instellingen. Twee dagen lang is er een programma boordevol inspiratie, entertainment én natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken.

U bent beide dagen van harte welkom tussen 14.00 en 21.00 uur. Via de website van de beurs (www.businessdagenwestbrabant.nl) is het mogelijk om gratis toegangskaarten te downloaden.

Graag tot ziens in Breda, op de Businessdagen West-Brabant!Lees meer over de Businessdagen West-Brabant

Op 27 en 28 november 2019 nemen wij deel aan de tweede editie van de Businessdagen West-Brabant, hét zakelijke evenement voor de regio West-Brabant en omgeving. Plaats van handeling is wederom evenementenhal Breepark in Breda. Daar ontvangen wij u beide dagen graag op onze stand, nummer 258 in Hal E.

De Businessdagen West-Brabant zijn een business-to-business event. De eerste editie trok vorig jaar meteen ruim 200 standhouders en bijna 5000 zakelijke bezoekers. Bij deze tweede beurs moet het alleen nog maar drukker gaan worden. Daarom zijn wij ook graag van de partij, samen met heel wat andere bedrijven, overheden en instellingen. Twee dagen lang is er een programma boordevol inspiratie, entertainment én natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken.

U bent beide dagen van harte welkom tussen 14.00 en 21.00 uur. Via de website van de beurs (www.businessdagenwestbrabant.nl) is het mogelijk om gratis toegangskaarten te downloaden.

Graag tot ziens in Breda, op de Businessdagen West-Brabant!

Lees meer over de Businessdagen West-Brabant
Terugbelverzoek