Camerasystemen

Overal zien wat er in of rond uw bedrijf of woning gebeurt

Camerasystemen

Met de huidige stand van techniek is camerabewaking in of rondom uw organisatie of woning eenvoudig te realiseren. Waar u ook bent, u kunt overal kijken wat er in uw bedrijf of woning gebeurt, zolang u toegang heeft tot internet. Indien gewenst is het mogelijk, deze beelden op te nemen en later terug te kijken. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van professionele systemen die de veiligheid van uw camerabeelden waarborgen. Dit zodat uw beelden niet op het internet verschijnen maar uitsluitend voor u te bekijken zijn.

Maar ook toegangscontrolesystemen zoals automatische deurontgrendeling en poortbewaking inclusief intercomsystemen zijn onderdeel van uw beveiliging.

Camerasystemen op zichzelf zijn waardevol voor het terugkijken van beelden na bijvoorbeeld een inbraak of bij ongewenste toegangsverlening. Het is echter ook mogelijk om proactief met camerabeelden om te gaan. Door zowel intelligentie in de camera als professionele surveillance op afstand kan snel ingegrepen worden bij calamiteiten. Door techniek (intelligente camera’s) en mens (surveillance) te combineren ontstaat een ijzersterke combinatie voor preventie en incidenthandling.

Meer veiligheid door slimme technologie en integraties

Camera’s in combinatie met slimme sensoren zorgen voor een optimale beveiliging van uw pand. Naast gewone camera’s kunnen ook thermische camera’s ingezet worden die situatieafhankelijk objecten kunnen triggeren. Bovendien is camerabewaking goed te combineren met andere beveiligingstoepassingen in één integrale managementomgeving, zodat maximale veiligheid gewaarborgd wordt. Denk aan bijvoorbeeld kentekenherkenning, waarbij geregistreerde kentekens direct toegang krijgen via een slagboom.

Cameraverificatie

Om uw systeem nog efficiënter in te zetten is de dienst genaamd Cameraverificatie ontwikkeld.

Op het moment dat uw alarmsysteem een alarm heeft gegenereerd, gaat de meldkamer uw camerabeelden live bekijken om te beoordelen wat er aan de hand is. Vanaf dat moment is de centralist bevoegd de politie in te schakelen, welke aan de melding een hoge prioriteit geeft. Door deze techniek heeft de meldkamer onmiddellijk een reële indruk van de situatie en wordt een loos alarm sneller gedefinieerd. Zo wordt u tijdens uw welverdiende nachtrust niet lastiggevallen met valse alarmmeldingen.

Houd de inbreker buiten de deur en laat u vakkundig adviseren!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0168 820216 of stuur een email naar info@connecttotaal.nl