Monteur technische installaties

Vacature

Functieomschrijving

Zoek je een uitdaging in de technische wereld? Bij ons krijg je de kans als Monteur Installatietechniek bij een groeiende organisatie aan de slag te gaan. Je werkt samen met ervaren monteurs voor klanten uit diverse sectoren. Als monteur technische installaties voer je werkzaamheden t.b.v. datanetwerken, toegangscontrolesystemen, camerasystemen etc. uit. Deze rol biedt jou de mogelijkheid om te groeien in een hightech omgeving.

Wat we bieden

Functie-eisen

Over het bedrijf

Als totaaloplosser bieden wij een ruim aanbod aan innoverende producten. Wij implementeren en installeren moeiteloos de allernieuwste technieken en cloud-oplossingen. ConnectTotaal biedt maatwerkoplossingen voor alle technische installaties.

Van:

  • telefonie
  • (internet)verbindingen
  • gecertificeerde inbraakbeveiligingssystemen tot camerabewaking
  • toegangscontrolesystemen
  • brandmeldinstallaties en netwerkbekabeling & apparatuur.

Binnen ons team streven we constant naar topkwaliteit. Samenwerking staat centraal in onze hechte groep en we benutten projectevaluaties om collectief te groeien en verbeteren. Als nieuwe monteur krijg je de kans om te worden ingewerkt en opgeleid door ervaren vakmensen. Zo kun je voortdurend je technische vaardigheden uitbouwen.

Zoek je een stabiele loopbaan in de techniek en heb je interesse om jezelf te ontwikkelen? Aarzel niet langer en solliciteer vandaag. Wil je eerst meer weten over wat ConnectTotaal te bieden heeft of over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Daniel van Lochem, 0168-820216.

Maak kennis met ons en laat je toekomst beginnen!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0168 820216 of stuur een email naar info@connecttotaal.nl