Inbraakbeveiliging

Houd de inbreker buiten de deur!

Inbraakbeveiliging

Voor ieder (bedrijfs)pand levert ConnectTotaal een passend inbraakbeveiligingssysteem. Vanaf tekening tot realisatie geschiedt al het werk in eigen beheer. Dus zowel het adviseren, installeren, programmeren als certificeren. ConnectTotaal is bevoegd om inbraakbeveiligingssystemen te plaatsen en te certificeren tot en met risicoklasse 4. De bekabeling en installatie wordt volgens de voorschriften van het VRKI uitgevoerd. Alle gebruikte componenten in de installatie voldoen aan de verplichte norm NEN-EN 50131-1. Ook adviseren en rapporteren we in; organisatorische maatregelen, bouwkundige maatregelen, elektronische maatregelen, schildetectie, alarmering en reactie.

VEB

Met een innovatief alarmsysteem van ConnectTotaal ontvangt en verwerkt u meldingen eenvoudig met een app op uw smartphone. Uw alarmcentrale wordt gemonitord vanuit een gecertificeerde meldkamer, die volledig voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen.

Particuliere woningen met een kostbare inboedel hebben vanwege verzekeringseisen veelal een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Dit geldt ook voor beveiliging van het MKB en de groot zakelijke markt. Ook dat kan ConnectTotaal leveren, inclusief BORG/VEB-certificaat. Houd de inbreker buiten de deur en laat u gratis vakkundig adviseren.

Cameraverificatie

Om uw systeem nog efficiënter in te zetten is de dienst genaamd Cameraverificatie ontwikkeld.

Op het moment dat uw alarmsysteem een alarm heeft gegenereerd, gaat de meldkamer uw camerabeelden live bekijken om te beoordelen wat er aan de hand is. Vanaf dat moment is de centralist bevoegd de politie in te schakelen, welke aan de melding een hoge prioriteit geeft. Door deze techniek heeft de meldkamer onmiddellijk een reële indruk van de situatie en wordt een loos alarm sneller gedefinieerd. Zo wordt u tijdens uw welverdiende nachtrust niet lastiggevallen met valse alarmmeldingen.

Houd de inbreker buiten de deur en laat u vakkundig adviseren.

Uniek in de markt

Door van alarm een IP-applicatie te maken zorgen wij voor een geweldige gebruikerservaring. Meer functionaliteit voor een vast bedrag per maand, via één internetverbinding en met een app waarmee u altijd in controle bent.

Zelf in controle met de app

In de app handelt u zelf alarmmeldingen af, stelt u bloktijden in en past u zelf aan welke medewerker als eerste moet worden gewaarschuwd bij een melding. U bent hiermee zelf in controle, want aanpassingen worden real-time uitgevoerd. Daarnaast biedt de app altijd inzicht in de historie van de meldingen.

Control Center

De meldkamer bevindt zich in Ede en voldoet volledig aan de geldende regelgeving en normeringen. In het Control Center controleren centralisten binnenkomende meldingen en zorgen zij voor opvolging door de betreffende hulp- of opvolgingsdienst. Afhankelijk van het gekozen abonnement verloopt dat volledig via de app; of met telefonische ondersteuning van centralisten.

Zo bieden wij een totaalconcept voor continuïteit en bereikbaarheid!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0168 820216 of stuur een email naar info@connecttotaal.nl