Telecom

Flexibele vaste & mobiele telefonieoplossingen passend voor ieder bedrijf

Telecom

Als totaaloplosser bieden wij een ruim aanbod aan innoverende producten op het gebied van telecom. Hierbij kunt u denken aan:

  • Mobiele telefonie
  • Vaste telefonie/Voip (Hosted telefonie)
  • Vast-Mobiel integratie

Mobiele telefonie

De abonnementen van ConnectTotaal Zakelijk Mobiel bieden u de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoe u zaken wilt doen. Of dit nu in Nederland is of in het buitenland, of u nu op uw smartphone werkt of liever op een tablet. Omdat geen medewerker hetzelfde is, zorgen wij voor een passend abonnement voor elk type gebruiker. Met elk abonnement heeft u razendsnel internet tot uw beschikking.

Vaste Telefonie/Voip (Hosted telefonie)

Vaste telefonie / VoIP (Hosted Telefonie), het nieuwe vaste bellen. Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf. De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing. VoIP (Voice over Internet Protocol) ofwel Hosted Telefonie is een complete communicatieoplossing, is schaalbaar en beweegt mee met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomstvaste telefooncentrale, die onderdeel is van een totale communicatieoplossing in de cloud.

Vast-Mobiel integratie

Met Vast-Mobiel Integratie integreert u uw mobiele en vaste telefonie en heeft uw mobiele telefoon de voordelen van vast en visa versa. Denk aan een drieluikgesprek opbouwen of wat dacht u van de functie ‘desktop delen’. Zien wie er per direct beschikbaar is. We spreken eigenlijk van communicatie op élk device.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0168 820216 of stuur een email naar info@connecttotaal.nl