Internetverbindingen

Alle soorten DSL- en glasvezelverbindingen voor storingsvrij en razendsnel internet

Internet-verbindingen

Zowel alle soorten DSL- als glasvezelverbindingen kunnen wij aanvragen, afmonteren en leveren. Ook tijdelijke 4G-oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

DSL

De koperen telefoonlijn is met dsl-techniek geschikt gemaakt voor snel internet en digitale televisie en bellen. De data wordt verstuurd via stroomsignalen. Deze techniek is een stuk gevoeliger dan glasvezel. Zeker over langere afstanden. Daarom maakt het uit hoe ver je van de wijkcentrale woont. De daadwerkelijk haalbare snelheid varieert per adres.

Zakelijk glasvezelinternet

Als internetsnelheid en stabiliteit voor uw bedrijf het belangrijkste zijn, dan is een zakelijke glasvezelverbinding de beste keuze. De maximale internetsnelheid ligt ontzettend hoog en de verwachting is dat deze snelheid alleen maar toeneemt.

Bovendien wordt de snelheid niet beïnvloed door externe factoren zoals bij DSL wel het geval is. Een ander groot pluspunt van een glasvezelverbinding is dat de uploadsnelheid net zo hoog is als de downloadsnelheid. Dit maakt het uploaden van grote bestanden erg snel.

Het moet echter wel mogelijk zijn op uw adres.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0168 820216 of stuur een email naar info@connecttotaal.nl